Arnafjord

Bade og fiskemulighetene er gode med en liten strand i umiddelbar nærhet. Fiske kan en gjøre både fra land og båt. Robåt er inkludert i prisen. Motor og/eller større båter kan leiges. To stor flytebrygge tilhørende hyttene gjør ombord og ilandstigning enkel.

Arnafjord hytteutleige tilbyr kvalitetshytter beliggende perfekt ved fjorden. Hyttene ligger solrikt og lunt til i idylliske Arnafjord, ein sidearm av Sognefjorden som er verdens lengste fjord.

Arnafjord ligger midt i Sognefjorden og er en perle av norsk natur. Her ligger alt til rette for en uforglemmelig ferie for barn såvell som voksne.

Arnafjord er eit perfekt utgangspunkt for dagsturar til f.eks. Jostedalsbreen, bremuseet i Fjærland, Flåm med Flåmsbana, Balestrand med akvarium eller trendy Bergen. I tilegg til sjølivet kan Arnafjord by på flotte fjell med mulighet til kortere eller lengre fjellturer. Verten vil være behjelpelig med valg av rute.

Vinterstid er er det gode skimuligheter på flotte Vikafjellet en times kjøring fra hyttene. For den som vil ha en virkelig aktiv ferie ligger Voss med ekstremsportsenter (rafting, hangliding etc) halvannen time unna.