Venabygd

65 kvm, ny 1998, 2 soverom, 6 sengeplasser (Stor dobbeltseng i det ene rommet, 4 køyer i det andre).  Kjøkkenkrok, kjøleskap, liten komfyr, kaffetrakter. Varmekabler i stue, gang og baderomsgulv. Flislagt bad med dusj, toalett, badstue. Peis, TV med 8 kanaler. Ikke adgang for husdyr.


50 kvm, ny 2000, 2 like soverom (120 underkøye, 75 overkøye). Kjøkkenkrok, kjøleskap, komfyr, kaffetrakter. Varmekabler i stue, gang og baderomsgulv. Flislagt bad med dusj, toalett. TV med 8 kanaler. Peisovn.

25 kvm, ny 2000, familiekøye (150 underkøye, 75 overkøye) i stue. Minikjøkken, kjøleskap, 2 plater, kaffetrakter. Varmekabler i stue, gang og baderomsgulv. Flislagt bad med dusj, toalett, TV med 8 kanaler. Peisovn. Ikke adgang for husdyr.


25 kvm, ny 2000, familiekøye (150 underkøye, 75 overkøye) i stue. Minikjøkken, kjøleskap, 2 plater, kaffetrakter Varmekabler i stue, gang og baderomsgulv. Flislagt bad med dusj, toalett, TV med 8 kanaler. Peisovn.


150 m2, ny høst 2005. 10 sengeplasser, 2 stuer m/peis, 4 soverom hvorav 2 med dobbeltseng, 2 bad. Varmekabler i stue, gang og baderomsgulv. Flislagt bad med dusj, toalett, badstue. Peis, TV med 8 kanaler.  Liten enhet med stort soverom, minikjøkken og peisestue kan deles av. En veloppdragen hund kan tillates atter avtale.