Drømmepåske og fortsatt gode forhold i Kvitfjell

Det meldes om tidenes beste påske i Kvitfjell, med drømme vær- og føreforhold. Selv om sola har tatt hardt på snøen er det fortsatt gode forhold i fjellet for alle som vil benytte seg av finværet som er meldt framover.

Det ble en drømmepåske i Kvitfjell. Sol hver dag, fulle hytter og hotell og yrende liv i bakker og løyper. Alpinanlegget melder om 40% økning i forhold til fjoråret.

Hele anlegget er åpent hver dag 0930-1600. To av løypene på Vestsiden er imidlertid stengt pga for lite snø.

Til helga arrangerer BSK sitt tradisjonelle familierenn i Kvitfjell. Renntraseer er Nasjonalanleggsløypa, øvre del av utforløypa og deler av Familiebakken. Disse løypene blir stengt fra fredag tom søndag.

I og med et noe redusert alpintilbud i forbindelse med dette arrangementet gis det lørdag og søndag 20% avslag på dagskort og to-dagerskort. Langrennsløypene i nærområdet vil bli kjørt opp til helga. Det er fortsatt gode snøforhold i løypene selv om det blir noe bløtt på ettermiddagen.

Vi tar fortsatt sikte på at sesongslutt blir søndag 24.04, men vi må et lite forbehold om at snøforholdene holder så lenge.