Nostalgi-moro i Trysilfjellet

Ikke før er påskefeiringen over for i år så er det klart for enda mer moro i Trysilfjellet. Lørdag 9. april er det duket for vinterens nostalgi-arrangement. Dette er andre året på rad at Trysilfjellet skrur tiden tilbake til det fargerike 70- og 80-tallet.

Dette blir en dag med mimring, og selvfølgelig håper vi så mange som mulig lar seg friste. Skihytta i Trysilfjellet er arena for arrangementet. Det skaper mye latter og glede å se seg selv og andre i datidens mote. For skimoten, utstyret og teknikken på 70- og 80-tallet var noe for seg selv – synes vi i dag. Du har vel tatt vare på dine gamle skiklær? Beste 70- og 80-talls antrekk premieres.

Til å dra i gang stemningen kommer kjente og kjære Vazelina Bilopphøggers til Trysilfjellet. Fra utescena som settes opp i anledning dagen skal de spre god nostalgi-stemning i 2 økter. Her serveres lunsjmusikk og afterskitrøkk.

Slalåmkonkurranse for publikum og nostalgi-skishow vil tydeliggjøre skistilen. Alle kan stille til start i konkurransen for publikum. Det er fine premier å hente. Både til antrekk og til beste deltaker. Skiskolen i Trysilfjellet og Idrettslaget Trysilgutten finpusser i disse dager skishowet som skal vises frem i anledningen nostalgi på Skihytta.