Sesongavslutningen nærmer seg på Skeikampen

Sesongen er på hell og påskesola har tatt en del av snøen. På skeikampen fortsetter vi i noen uker til, men den 17 April er årets sesong forbi. Neste år vil det bli ny 8-seter, 4 seter stolheis og snøkanonanlegg på Skeikampen.

Den 18. April starter byggearbeiet for fullt for neste års nyheter. Skeikampen skal bygge 2 ekspress-stolheiser. En 8-seter med vindboble (den første i skandinavia) og en 4-seters stolheis.

Det skal også bygges et nytt snøkanonanlegg. Det planlegges også bygging av nye senger, som også skal stå ferdig til førskommende vinter. Det vil bli meget hektiske dager på Skeikampen denne sommeren, og vi gleder oss til å ta fatt på en ny vintersesong, der Skeikampen vil seile opp som en av Norges mest moderne skianlegg.

Vi som jobber på Skeikampen vil også takke alle som tok turen til Destinasjonen i løpet av vinteren, og håper at vi vil kunne tilby våre kunder et enda bedre produkt for kommende vinter.

Vi kan også love at det vil bli nye og spennende eventer i løpet av vinteren