Vandreguide for Skeikampen

I slutten av mai lanseres den nye vandreguiden for fjellområdene rundt Skeikampen. Vandreguiden omfatter i alt 12 vandreturer og 4 sykkelturer på mellom 4 og 28 kilometer. De fleste vandreturene er også velegnet for offroadsykling.

Boken dekker fjellområdene mellom Skeikampen og Fagerhøi, og den gir utførlig innføring i hver enkelt tur. Boken har også egne kapittel om botanikk, geologi, samt historien til destinasjonen. Det er lagt inn kart for hver enket tur, samt høydekurver og et godt utvalg med bilder.
Boken er ført i penn av Steinar Svensbakken ved Destinasjon Skeikampen, og i år blir den presentert på tysk og nederlandsk. Norsk og engelsk utgave er planlagt utgitt til sommersesongen.

I løpet av kort tid vil turene også bli presentert på Skeikampen sine hjemmesider.