Buskerud

Hemsedal

Hemsedal har et eget sykkelkart med gode turforslag. Sykkelrutene er gradert fra lette grønne til avanserte sorte turer.

Haugastoel Buskerud

Ønsker du en ”køfri” golfrunde i spektakulære naturomgivelser kan Hemsedals to 9-hulls golfbaner anbefales. Hemsedal har sitt eget vandreprogram ”Topp 20” som er merkede turer til 20 av Hemsedals fjelltopper. Turene varierer i vanskelighetsgrad fra lette grønne og blå til mer avanserte røde og sorte stier. For barna er det spesielt attraktivt å kjøpe et merke for hver gjennomført topptur. Hemsedal Golfalpin er en krevende skogsbane, mens Hemsedal Golfbane i Grøndalen er en parkbane med mange vannhinder. Hemsedal er det ideelle utgangspunktet for flotte utflukter med egen bil til fjordene, breene eller rundt i Hallingdal.
Hemsedal Buskerud
Hemsedal ønsker deg velkommen til en levende bygd med mektige fjell, vakkert kulturlandskap og mange aktiviteter. Her kan du fiske i en av Norges beste ørret elver, spille golf, sykle, vandre, klatre, fly i paraglider, ri, padle, bade, dra på elgsafari og stølsbesøk eller bli med på guidede fjellturer.

Drømmen om egen hytte